Aftrap 66 jaar Moesland met Ajudant Chantal Roelofs

Aftrap 66 jaar Moesland met Ajudant Chantal Roelofs

66 Jaar Moesland is nu echt officieel begonnen. Tijdens het 11-11-bal, wat dit keer echt op 11-11 werd gehouden stonden er veel zaken op het programma. Zo werd er afscheid genomen van Johnny en Ingrid Spierings, Edwin en Daisy Kouwenberg en Jaap Oliemeulen en Ellen Stroomberg. De stellen die afscheid namen zullen tijdens de jaarlijkse brunch van Stichting Carnaval de Moeslanden in het zonnetje worden gezet en uiteraard meer dan bedankt worden voor hun inzet.

Logo 66 Jaar Moesland

Zoals gebruikelijk bij een jubileumjaar van Stichting carnaval de Moeslanden is er een speciaal jubileumlogo gemaakt. Deze werd door Prins Djarek I en Prinses Senne I onthuld.Dit logo zal gebruikt gaan worden bij de activiteiten van 66 Jaar Moesland.

Aftrap 66 jaar Moesland met Ajudant Chantal Roelofs

Logo 66 Jaar Moesland

66 Jaar Moesland met nieuwe leden Raad van 11

Waar afscheid wordt genomen van mensen komen er andere voor in de plaats. En dat is maar goed ook. Dit jaar overigens wel met een primeur. Vanaf seizoen 2023-2024 zijn er twee vrouwen bij de raad gekomen.Een uniek moment in de Moeslandse carnavalsgeschiedenis. In totaal komen er maar liefst 5 nieuwe leden bij; Tom Slegers, Thijs van der Ven, Jody Sijmens, Tom Ruijs en Roy Sijmens.

Aftrap 66 jaar Moesland met Ajudant Chantal Roelofs

Adjudant Chantal Roelofs

Chantal Roelofs loopt vanaf dit jaar mee als Adjudant en dat is ook uniek. Daarmee is zij de eerste vrouwelijke Adjudant in de historie van het Moeslands carnaval. Maar er zit nog iets moois aan deze installatie. Wouter Spijkers, waar Chantal de opvolger van wordt, was destijds de opvolger van Fons Roelofs en Fons is de vader van Chantal. Zo is de cirkel weer rond. Chantal gaat samen met Mark van Zandvoort de rol van adjudanten op zich nemen vanaf seizoen 2024-2025.
Wouter is dit jaar nog Adjudant en blijft ook nog voor 1 jaar streep bij de commissie optocht.

Allen van harte gefeliciteerd en veel succes en vooral plezier!

Aftrap 66 jaar Moesland met Ajudant Chantal Roelofs

Aftrap 66 jaar Moesland met Ajudant Chantal Roelofs

Slogan Prins Djarek en Prinses Senne

Ook dit jaar is er weer een slogan, de slogan werd officieel bekend gemaakt door Prins Djarek en Prinses Senne.
“Al 66 jaar een appetijtelijk kuiltje voor de jus, dat betekent vollen bak feest in ons mooie Moesland Nondetjuuu!”.

Aftrap 66 jaar Moesland met Ajudant Chantal Roelofs

Net als vorig seizoen zijn hier ook badges van gemaakt en die zijn vanaf heden ook te koop bij Bento Schaijk.

Aftrap 66 jaar Moesland met Ajudant Chantal Roelofs

Na de officiële plichtplegingen werd het programma overgenomen door carnavalsvereniging Krek Gek met Sjef Potjes en Sabine Vos als gastheer en gastvrouw.