Zilveren Moestop 2023 Wouter Spijkers

Zilveren Moestop 2023 voor Wouter Spijkers

Zilveren Moestop 2023 voor zeer verraste Wouter Spijkers. Wouter Spijkers is één van de 2 ‘kiepen’, die echt overal aanwezig zijn bij alle officiële evenementen van Stichting Carnaval de Moeslanden. Al jarenlang zet Wouter zich in voor het Moeslands carnaval en dat doet hij met passie, passie voor het Moesland en met name de optocht. De optocht is ‘het kindje’  van Wouter. Voor de optocht van Schaijk is Wouter hèt aanspreekpunt en als hij de kans krijgt om de optocht te promoten dan zal hij dat zeker niet laten.

Niet alleen is hij streep van de commissie optocht ook ging hij mee op de verschillende bouwbezoeken met de Moesacademy. Als het om de optocht gaat dan heeft dit onderdeel een streepje voor bij Wouter.

Dansfestival
Je zou het zo niet zeggen, maar Wouter is ook de oprichter van het Moeslands Dansfestival wat ondertussen al weer een paar jaar een groot succes is. En alsof Wouter er nog niet genoeg tijd in steekt is hij ook nog als coördinator van het bestuur toegetreden.

Ik zal ongetwijfeld nog wat dingen vergeten zijn, maar ik wil je nogmaals van harte feliciteren met deze prachtige onderscheiding. Geniet ervan Wouter!