Roy Sijmens winnaar prijsvraag deoptocht.nl

Roy Sijmens winnaar prijsvraag

Roy Sijmens winnaar prijsvraag 2023! En dat was niet zomaar een editie, maar een jubileumeditie! De 22e keer dat Stefan van Ras, ge wit wel die enne van dun Bento, de prijs sponsorde en… het is ook het jubileumjaar van deoptocht.nl.

Mooie prijzen
Deze editie dus ook extra mooie prijzen! Er waren vele inzendingen, echter waren er drie met het juiste antwoord op de vraag wie er winnaar werd bij de wagens en wie aan de haal ging met de Lasniebokaal. Na loting werd Roys Sijmens winnaar. En wat heeft Roy gewonnen? Nou, dat is de officiële Prins Djarek confetti emmer met twee toegangskaarten voor het ’s Moeslands Tonproatavond en twee toegangskaarten voor de Moeslandse pronkzittingen. Roy gefeliciteerd en geniet van je mooie prijzen.