Carnavalskranten Moesland

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! Ik ben bijna anderhalf jaar bezig geweest met het verzamelen, inscannen, bewerken en samenvoegen van alle carnavalskranten die er ooit zijn uitgebracht in Schaijk. Op 12 juli 2015 was het dan zover; de Moesbladen staan allemaal online!

De carnavalskranten van Jeugdcarnaval zijn sinds 5 september 2019 online.
Ik ben er superblij mee dat het zover is.

Zo iets kun je niet alleen
Zo'n karwei doe je natuurlijk nooit alleen. Er zijn een paar mensen die ik bij deze wil bedanken. Met name Elly Janssen, Jan van Ballegooij, Betty van Thiel van der Heijden, Geert Geurts, Ilse Bens-Dekkers en Ton en Maria Griffioen voor het beschikbaar stellen van hun collectie. Van Gaal B.V. voor het digitaal beschikbaar stellen van de laatste jaren en de grote drijfveer achter dit project; Fons Roelofs!

Juiste zetje
Fons heeft mij het juiste zetje gegeven om verder te gaan door dingen digitaal beschikbaar te stellen. Dat scheelde mij enorm veel werk. Fons, ook langs deze weg; Gruwelijk bedankt!

Tip voor het lezen van de Moesbladen
De carnavalskranten zijn behoorlijk groot van formaat, het kan zijn dat het eventjes duurt om de carnavalskranten te lezen. Ge kunt nie alles hebben wanne 😉

Verder is de pagina opgesplitst in twee pagina's; de senioren en jeugdcarnaval.

Senioren

Carnavalskranten Moesland senioren

Jeugdcarnaval

Carnavalskranten Moesland jeugdcarnaval

Deel dit met anderen