66 Jaar Moesland Stickerboek

Bijna 2,5 jaar was het een geheim project: het jubileumboek 66 jaar Moesland. De commissie bestaande uit Jaap Oliemeulen, Emmie Peters Aldenzee, Stijn van Lith, Bas Griffioen en René Derks hebben hun uiterste beste gedaan om een zo compleet mogelijk beeld te geven van 66 jaar Moesland.

In het weekend van zaterdag 27 januari j.l. viel de enveloppe met het jubileumboek 66 jaar Moesland samen met het Moesblad van Stichting Carnaval de Moeslanden in de bus. Vele mensen hadden zich al gemeld bij Albert Heijn Schaijk om alvast de eerste kaartjes te scoren, maar dat kan pas vanaf maandag 5 februari.

Officieel moment
Uiteraard hoort hier een officieel moment bij en dat was zaterdag 3 februari bij Albert Heijn Schaijk. Huub en Maikel Christiaens weten dat Prins Djarek I, Prinses Senne, Secondant Poot, de raad van 11, de dansgardes en de hofkapel zijn geweest. Met een polonaise door de winkel en veel confetti werd het een feest in de winkel.

Prins Djarek kreeg uit handen van Maikel Christiaens het allereerste jubileumboek 66 jaar Moesland overhandigd. En niet zomaar een boek, het boek is volledig gevuld en zo had de prins de eer om het boek volledig gevuld in te mogen kijken. Uiteraard kreeg ook de commissie een gevuld boek evenals voorzitter Maarten Hendriks. Prins Djarek sprak lovende woorden uit over de samenwerking met Albert Heijn Christiaens Schaijk.

Orde van het Moesland
Huub Christiaens kreeg uit handen van Prins Djarek de ‘Orde van het Moesland’ overhandigd. Huub werd op deze manier bedankt voor het jaren belangeloos beschikbaar stellen van o.a. het snoepgoed voor de jeugd.

66 Jaar Moeslands Stickerboek