Djarek van den Hoogen wint prijsvraag 2016

Djarek van den Hoogen wint prijsvraag 2016

Djarek van den Hoogen is der grote winnaar geworden van de jaarlijkse prijsvraag van deoptocht.nl. Voor het vijftiende jaar op rij wordt deze prijsvraag gehouden. Dankzij Stefan van Ras, ge wit wel die enne van dun Bento, die elk jaar een mooie prijs beschikbaar stelt. Stefan, ook langs deze weg nogmaals dank.

Vele inschrijvingen
Dit jaar was de vraag simpel; Wie wordt de winnaar bij de wagens? Opvallend was dat de meeste deelnemers op hun eigen club stemde. Zo ook Djarek. Na loting kwam hij als winnaar uit de bus. Overigens had hij wel de leukste inzending; “Met een goed geloof en kurken ziel drijft men de zee over”. Naast de eerste prijs, de Lasniebokaal, een Prinselijke onderscheiding is dan nu eindelijk de prijzenkast compleet! Djarek veel plezier met de prijs!