Maarten Hendriks volgt Roy van Boekel als voorzitter op

Maarten Hendriks volgt Roy van Boekel als voorzitter op

Het was al een tijdje bekend dat Roy van Boekel zou gaan stoppen als voorzitter van Stichting Carnaval de Moeslanden. Nu is er dan een opvolger gevonden voor Roy. Maarten Hendriks, de huidige grootvorst, zal vanaf 11-11-2019 zijn functie als grootvorst neer leggen en voorzitter worden.

Nieuwe grootvorst
Dit houdt wel in dat er een nieuwe grootvorst moet komen. In de statuten van Stichting Carnaval de Moeslanden staat dat de nieuwe grootvorst uit de Raad van 11 moet komen. Kandidaten kunnen zich melden tot 1 juli 2018. Daarna zal het protocol gaan overleggen of dit een geschikte kandidaat is.

Maar zoals we allen Maarten kennen, zal hij het aankomende carnavalsjaar voor 100% zich in zetten voor het Moeslands carnaval en in het bijzonder voor Prins Bart I en Prinses Nomie.

Bij deze wil ik Roy van Boekel bedanken als voorzitter en Maarten Hendriks ontzettend veel succes wensen!