In Beeld; Willem Griffioen

Nummer 73 die ‘In Beeld’ is; Willem Griffioen. Bekend van cv Lochte Klocht, zijn deelnames aan de Moeslandse pronkzittingen, Lass mal Blasen, Mag Dat?, Marie & de Maries, feestcafé De Snor en de Brabantse Toppers.

Lid van Lochte Klocht; Willem Griffioen

Beroep Ondernemer, beddenverkoper, C-artiest
Geboren in Zeelandse Smousenrijk
Bekend van Ons eigen nummer dat twee keer op 3fm is gedraaid. Een keer om half drie ’s nachts en een keer om 9 uur ‘s morgens. Verder heb ik vrij lang in het schipperscafé gewerkt en misschien kennen mensen mij als Heino, Geer Goor en Guur, Lass Mal Blasen, Mari Stunt Tiem of Mag Dat.
Leeftijd 36 al weer
Vrouw Ieder jaar met carnaval zie ik in ut Moesland wer nieuwe vrouwkes en dan ben ik blij dat mijn ogen ut nog altijd heel goed doen.
Man Mannen kun je er goed bij hebben, praktisch ingesteld, pilsje drinken, over sport praten, lachen en een beetje ouwehoeren, mooi man.
Muziek Zelf live maken bij voorkeur voor 10.000 minsen en dat ze dan uitbundig laten merken dat ze het gaaf vinden, dan kan ik wel janken maar dat zingt lastig.
Boek Goed slaapmiddel dus liever geen boek, vroeger Tuk omnibus
Tijdschrift Ten tijde van pastoor Hermans wachtte ik met smacht op het nieuw geluid.
Mooiste film Coming to America –> “Bath him thoroughly” vind ik un moi stukske
Lied Om op te dansen: Blame it on the Boogie van de Jackson 5
TV-programma Als het kan met veel emotie tot jankens toe dus een Nederlandse ritwinnaar in de tour, klassieker of WK en natuurlijk All you need is love.
Auto Die van ons Pa en Ma rijdt een stuk fijner dan de onze
Drank Moeilijk om goed te doseren, kan veel vreugde geven.
Eten Kan ik heel goed, vind bijna alles lekker en dan vooral veel.
Hekel aan Meerdere dingen, soms aan mezelf bv als ik wakker wordt en de buikpijn zegt me dat het er net een paar teveel waren die avond ervoor. Soms ook anderen of dingen, zoals drie keer terug komen en een vrije dag op moeten nemen om iets op het gemeentehuis te kunnen regelen
Grootste blunder Ik mocht een keer de warming-up leiden van DAW 4 en toen zei ik: let op voor dat lange gras en de konijnenholen. Die wedstrijd viel ik geblesseerd uit omdat ik struikelde over een konijn. (Vraag maar aan Jos Dekkers en Theo van der Wiel, die hebben het gezien)
Vakantie In Afrika raften, bunji-jumpen en ’s nachts in mun box schijten omdat de olifanten een meter langs onze tent liepen op zoek naar voedsel. Kortom als er maar iets te doen is.
Hoe in Schaijk beland Via Opa Wim, daar ging pa toen werken en de CV Oelewappers die zeiden dat het in ut Moesland goed was
Hobby’s Iedere dinsdagavond muziek maken en verder gitaar, accordeon, piano, trimmen en sport kijken
Voorbeeld De echte toppers, niks kunnen en bergen geld binnenhalen, dat moet toch fantastisch zijn.
Sport Sportkleding en materialen heb ik heel veel, maar ik doe er zo verrekte weinig mee. Mountainbike, wielrenfiets, trimschoenen, tennisoutfit…..
Schoenmaat 45
Gewicht 98,5 kilo, dus mijn lijf valt best mee….
Kleding Kleding om op te treden en onderbroeken/sokken regel ik zelf, de rest Chantal
Droom Ik heb een droom over een waterijsje, maar die kan ik hier niet vertellen. Verder droom ik wel eens dat ik de jackpot van 17,3 miljoen win en dat ik dat dan de eerste drie maanden tegen niemand vertel, maar het zal wel nooit gebeuren dat ik dat drie maanden voor me kan houden
Trots op Chantal Broeksteeg
Mooiste wagen allertijden “Het Circus komt eraan” van de Oelewappers was toen zijn tijd ver vooruit, De Romijnse kar van Moi Gekloi klopte ook heel aardig, jammer dat Toop niet zo netjes kan schilderen.
Wat is er zo mooi aan de Schaijkse carnaval Dat de zaal op dinsdag om half twaalf nog stampvol zit bij de 3 Heere en het de pan uit swingt en der eigenlijk nog gen man naar huis wil omdat het zo gezellig is.
Wat zou je willen veranderen Ik zou willen dat de hofkapel iets harder speulde, de laatste tijd klinken ze een bietje liefelijk, soms zachtjes zelfs.
Aan wie geef je de pen door Aan unne hele goeie muzikant met snelle vingers, Niels van de Bogaert

Deel dit met anderen