In Beeld; Djarek van den Hoogen

Deze 26-jarige jongeman is 1 keer eerste geworden bij de wagens met zijn club De Wulpse Hertjes. Heeft talloze keren prijzen gewonnen bij de jeugdoptocht, deed mee aan de jeugdpronkzitting en bij de grote, winnaar van het Liedjesfestival en nu is hij dan eindelijk ‘In Beeld’; Djarek van den Hoogen. Geniet van zijn antwoorden.

Lid van De Wulpse Hertjes; Djarek van den Hoogen

Beroep Werktuigbouwkundig ingenieur bij Prodrive Technologies
Geboren in Nijmegen
Bekend van Driekske nul-nul-niks (jeugdpronkzitting), Koffietijd, cv Krêk Gek, CVKG Ochtendmis, toneelgroep Worst-Kaas-Scenario (grote mensen pronkzitting), tijdelijk Bonking Sheep, vele liedjesfestivals en natuurlijk dwsg de Wulpse Hertjes.
Leeftijd 26
Vrouw Senne Lamers (ook wel ‘De Senzelaar’)
Man Zjuust
Muziek Diversiteit in zijn ultieme vorm. Van lekkere foute Eddy Wally kneiters, tot heerlijke snoeiharde rock van Muse, tot gruwelijke early rave stampers, zeg een Shadowlands Anthem.
Boek Harry Potter reeks (noob)
Tijdschrift Quest (noob)
Mooiste film Pulp Fiction! Voor alleen al het bekijken van de magnifieke dansscène mag je me wakker maken.
Lied Internationaal: Iggy Pop – The Passenger
Lokaal product: Gert van Boxtel – De Rommelmert (stem ‘m de top 2000 in mensen)
TV-programma Peaky Blinders (tipje)
Auto Seat Leon, later als ik groot ben hopelijk een Porsche.
Drank Met de carnaval gewoon pilseners, anders een speciaal biertje.
Eten Een gegrilde maiskolf met boter een zout, gepofte aardappel met crème fraîche en een abnormaal groot stuk Picanha steak, amai amai.
Hekel aan Hele hete kaassouflees of lauwe loempia’s. Vice versa juist een culinair feestje.
Grootste blunder Afgelopen bouwseizoen een mooi avondje zitten vormen, wat denk je, het gezicht van het Witte Konijn op z’n achterhoofd gevormd. Zeer spijtig. In Wulpse Hertjes jargon ook wel een “Tony’tje” genoemd. Misschien niet de grootste blunder, maar wel een vrij verse ;).
Vakantie Cuba, heul indrukwekkend!
Hoe in Schaijk beland Met de Landerd Express…
Hobby’s Knutselen bij Jonkergouw tijdens de donkere dagen. Festival hoppen, bowlen en reizen tijdens de warme dagen.
Voorbeeld Velen. Vorm skills Ted van der Linden, gitaarspel Matthew Bellamy, duikcv Johan Vos, baardbruutheid Leon van Zuijlen, dansmoves Sjef Potjes, geniaalheid Stephen Hawking.
Sport Na een noodzakelijk einde van de voetbalcarrière, iemand mee een beachvolleybalclub in Schaijk oprichten? Hele vette sport!
Schoenmaat 44.5
Gewicht 80kg
Kleding Simpel doch stijlvol.
Droom Der Einsamer Hirte vloeiend kunnen spelen op een echte panfluit.
Trots op Ons clubske! Van een half manke kikker wagen en een laatste plaats in een paar jaar naar een joekel van een Mexicaans Dodenfeest op wielen in 2016!
Die Moesdinsdag dat alles opgebouwd was en klopte, kippenvel…
Mooiste wagen allertijden Lastigggg. MG 2003, ZG 2004 en ZG 2007, in willekeurige volgorde qua mooiheid. In de tijd op aardig chronologische volgorde.
Wat is er zo mooi aan de Schaijkse carnaval De wulpsheid van het volk, in de goede zin van het woord. De aller slapste klets met Jan en alleman uitwisselen en nieuwste dans moves op de vloer gooien. Van koenken op de zondagochtend tot eier bakken bij de Prins, ik vind het allemaal prachtig!
Wat zou je willen veranderen Bouwersbal weer allemaal in bouwkledij. Oftewel, het bouwen van smerrig dikke wagens moet weer in de lift. Onze optocht is iets om supertje trots op te zijn en dat moeten we koesteren. Ik liet in Mexico foto’s van onze Mexicaans Dodenfeest wagen zien en ze sloegen steil achterover. ‘Doen jullie dat als werk?’, ‘Daar hebben jullie zeker flink prijzengeld mee verdiend?’. Het is ook niet uit te leggen als je erover nadenkt, maar dat maakt het juist zo mooi. Zo is Moesland!
Aan wie geef je de pen door Ik ga dan toch wel voor de man die de moustache in Schaijk op de kaart heeft gezet, troubadour van de lage landen, Moeslandse cultheld: Gert van Boxtel!

Deel dit met anderen