Carnavalsoptocht Schaijk – 2015

De zevenenvijftigste carnavalsoptocht van Schaijk. Mocht jij nog foto’s hebben van dit jaar en wil je ze delen met alle Moeszakken en Moeszakkinnekes? Mail ze dan naar info@deoptocht.nl. Zijn ze nog niet digitaal? Geen probleem, ik scan ze graag voor je in!

Winnaar bij de wagens: Maf Mar Moi
Winnaar bij de grote loopgroepen: Zo Gut Ut
Winnaar bij de kleine loopgroepen: Duk Te Loat
Winnaar bij de individuelen: CI Remie
Winnaar Lasnie-bokaal: Dè Mende Nie

Bijzonderheden:
Je krijgt wat je verdiend! Super weer, strakblauwe lucht, heel veel publiek en een prachtige optocht. Veel creativiteit werd ons voorgeschoteld. Dit jaar deden er wat nieuwkomers mee. Go Mar Dur kwam van de jeugd en liep dit jaar voor het eerst mee aan de schonste optocht van hill de wirreld! De originaliteitsprijs ging naar Dè Mende Nie. Ze gingen ook met de Lasniebokaal naar huis. Zeer verdiend overigens.

De prijsuitreiking verliep goed. Deze werd gehouden in de grote zaal van de Phoenix.
Daar werd bij het benaderen van de top 11 bij de wagens de schaal onthuld door alle oud-winnaars van de 1e-prijs wagenbouwers. De schaal werd door Maf Mar Moi onthuld.

Foto’s:
Anita van Orsouw – Bas Griffioen – Bert van Berkum – Frank van Thiel – Gerrie Peters – Jan van Ballegooij – Johan en Annie Snoeks – Lambert van Breda – Martin de Groot – Naomi Bekkers – René Manders – Robbert van der Heijden.

Heb je zelf nog foto’s laat het dan even weten!

De uitslagen van de optocht van 2015 kun je hier terug vinden.

Individuelen

1. C.I. Remie

 

2. Laurens Jans

 

3. Theo Verploegen

 

4. Eric van der Wijst

 

5. Eric Potjes

 

6. Remi Hendriks

 

7. Joost Megens

 

Prinsenwagen

 
 

Deel dit met anderen