2024 Moeslandcup prooi voor G-team

Moeslandcup prooi voor G-team

Moeslandcup prooi voor G-team van D.A.W. Een prima overwinning voor het G-team zaterdag 3 februari.

Opkomst met de hymne van de Champions League, vuurwerkfakkels en een overvol sportpark met supporters maakte het spektakel compleet. Maar niet voordat Mark Hermens de aftrap verrichte en een gesigneerd shirt in ontvangst nam. Dit had hij gewonnen tijdens de 24-uurs veiling voor Zoë. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Erwin, vlaggers Henrie en Marieke met ondersteuning van het jeugdprinsenpaar die dat voortreffelijk deden.

Bij aanvang werd duidelijk dat de Raad van 11 er alles aan wilde doen om de beker aan hun zijde te houden met vele gemiste kansen. Toch was het G-Team wat op 1-0 voorsprong kwam. Met kansen over en weer en vele mooie reddingen van Arie voor de Raad van 11 en Richard voor het G-Team, werden veel doelpogingen verijdeld. Uiteindelijk was het na een mooie combinatie de Raad van 11 die de 1-1 binnen kopte. Als klap op het confettikanon werd het kort daarna ook nog 1-2 voor de dames en heren van de Raad van 11. Dit betekende ook de ruststand. Het publiek kon even bijkomen van het voetbalgeweld (in goede zin des woords) en lekker luisteren naar de klanken van de hofkapel, wiens support voor de Raad van 11 erg leek te helpen. Ook live-verslaggever Stefan kon even op adem komen.

De tweede helft leek iets minder gespannen vanuit de kant van het G-Team en een ware storm-aanval op het doel van de Raad van 11 vond plaats. Uiteindelijk resulteerde dit later in de tweede helft in 2-2 op het scorebord. Ondanks de vele pogingen, een ingestuurde polonaise-corner en een aantal kansloze slidings wits de Raad van 11 het niet recht te houden en maakte het G-Team geheel terecht de winnende 3-2. Kort daarna werd er afgefloten en kon Rex als aanvoerder de beker in ontvangst nemen uit handen van prins Djarek.

Aansluitend werd er natuurlijk nog een frietje gegeten bij, en aangeboden door, DAW Schaijk. Hulde voor deze fantastische start en de inzet van vele vrijwilligers die dit weer mogelijk hebben gemaakt.

2024 Moeslandcup prooi voor G-team

2024 Moeslandcup prooi voor G-team

2024 Moeslandcup prooi voor G-team