Carnaval top 66 - Carnavals Top 66

Inleveren voor carnavals top 66 tot 1 februari

Het begint ondertussen toch wel echt te kriebelen! Carnaval komt met rasse schreden eraan en dat is mooi, nee dat is zelfs heel mooi! Zaterdag 3 februari wordt er letterlijk afgetrapt met de wedstrijd der wedstrijden: Prins Djarek en zijn raad van 11 tegen de toppers van DAW. Allemaal kijken want het wordt spannend!

Zondag 4 februari vanaf 13.00 uur wordt de carnavals top 66 uitgezonden, een live uitzending met alleen maar carnavals- en feesthits die door jullie zijn geselecteerd. En ik kan je vertellen dat er flink is ingezonden, het wordt nog spannend wie de nr. 1 gaat worden. Wil jij dat mee bepalen dan kan dat!

Jouw top 11 voor de carnavals top 66 tot 1 februari
Je kunt jouw top 11 insturen tot en met 1 februari a.s. via deoptocht.nl/radio. En als je jouw top 11 instuurt dan maak je meteen kans op een mooie prijs. Zoals ieder jaar wordt deze prijs beschikbaar gesteld door Bento Frisdranken. Dus, kies jouw favoriete nummers en doe mee! De voorbereidingen zijn volop aan de gang, de jingles staan klaar en de microfoon is getest!

Carnaval top 66 - Carnavals Top 66