Puzzel Willie Manders 2023-2024

Moesland puzzel van Willie Manders

Een echte Moesland puzzel van een echte Moeszak en ook nog eens een gruwelijk creatieve Moeszak: Willie Manders. Willie is zijn hele leven bezig geweest met een creatief beroep (etaleur) en ook met de start van het Moeslands carnaval heeft Willie zijn steentje bijgedragen bij de Oelewappers. Een roemruchte club met nog steeds de meeste eerste plaatsen bij de wagens. Kortom een man met een moesgroen carnavalshart.

Op 11-11-2023 om 11.11 uur werd de Moesland puzzel aan het grote publiek bekend gemaakt.

Bekende Moeslanders
De mensen die Facebook hebben zagen heel vaak teasers voorbij komen, kleine fragmenten van de uiteindelijke puzzel. En daar zaten mooie dingen in, zoals John Potjes, de feestmeester, de hofkapel en natuurlijk Willemke de Moesnar. Dit alles vormde de basis voor een carnavalesk schilderij wat uiteindelijk een mooie puzzel is geworden.

66 Jaar Moesland
Het jubileumjaar van Stichting carnaval de Moeslanden was het perfecte moment om de puzzel te verkopen. Op 11-11-2023 om 11.11 uur was het dan zover. Vele Moeszakken en Moeszakkinnen hebben de puzzel gekocht en binnen korte tijd was deze uitverkocht.
Uiteraard zijn er weer de nodige puzzels bijgemaakt en deze zijn o.a. te koop bij Schoppema in Schaijk.

MoesNOS op bezoek bij Willie Manders

Een mooie reden voor de MoesNOS om op bezoek te gaan bij Willie Manders, want wie kan nu beter vertellen over zijn project dat hij voor ons allemaal heeft gemaakt.