Verkleed als geile non of zoenen met je iets-te-oude buurvrouw😏; alles kan en mag tijdens carnaval!

Dansado & de Feestneger maken feestkneiter!

Dansado & De Feestneger hebben al menig festival op zijn kop gezet. Akram (De Feestneger) is zo gek als een deur. Door de juiste muziek voor het juiste publiek maakt Joey (Dansado) het duo helemaal compleet!
De muziekstijl die ze draaien is een mix van Moombahton, House en R&B, maar ze zijn niets vies van een potje Freestyle. Ze hebben samen al opgetreden op festivals als Paaspop, 7th Sunday, LEF en Hockeyloverz.

Feestkneiter
Nu was het moment om een kneiter van een hit te gaan maken. Dansado en de Feestneger zijn de studio in gedoken en daar kwam deze hit uit. Een mooi nummer voor de aankomende carnaval!
Zelf omschrijven ze het zo: “Samen met Arjon Oostrom besloten we vanuit die gedachte verschillende stijlen door elkaar te gooien en er een video bij te laten maken die eigenlijk ook nergens op slaat…”