VIM Moesland?

Nieuwe club: VIM Moesland?

Via de mail kreeg ik de vraag of onderstaand bericht geplaatst kon gaan worden. Een ledenwerfactie van VIM Moesland…

11-11-bal is weer voorbij en dus is het jubileumseizoen 2024 begonnen. Het jaar dat we de VIM bij jullie gaan introduceren. Een nieuwe club waar ook jij lid van kunt worden. Graag zelfs! Er is al flink vergaderd; de strategie is bepaald, de plannen geschreven, rollen verdeeld, budgetten vrijgemaakt en de koelkast geleegd.

Wij streven naar uitbreiding van onze club en volgens ons zijn er een hoop potentiële Moeslanders die ook graag lid willen worden. We houden het nog even onder de pet, maar kijk goed in de carnavalskrant, dan ontvouwen we onze plannen en is er nog voldoende tijd voor aspirant leden om zich nog vóór de carnaval aan te melden.

Wij ontvangen jullie met open armen. Tot dan !