2002 - Te Land ter zee en in de lucht met Ut Lupt en de vliegende hollanders

Te land ter zee en in de lucht met Ût Lûpt 2002

CV Ût Lûpt heeft van 1995 t/m 2006 deelgenomen aan Te land ter zee en in de lucht. Schaijkenaren waren toch wel trots dat ze bekende gezichten op televisie zagen bij dit programma. Gelukkig zijn daar ook beelden van. In 2002 zijn er opnames gemaakt door Wout van Kessel en Peter Jan van der Ven heeft deze digitaal gemaakt. Nogmaals Wout en Peter; enorm bedankt! Ik weet zeker dat mensen hier heel blij van worden om dit weer te kunnen zien.

Prins Arnold I bij Te land ter zee en in de lucht

Ût Lûpt deed met een afvaardiging mee én met de ‘Vliegende Hollanders’; bestaande uit Gerben van Gaal, Pim van Kessel en Patrick van Hal. Ût Lûpt deed mee met Arno van Kessel, Maarten Manders en Wim Verstegen. 29 Juni 2002 was het zover.

We zien het vertrek naar Middelburg, de aankomst, de voorbereiding en het afdalen van de schans.

In Middelburg kregen ze bezoek van Prins Arnold I, Grootvorst Leonard Steetsel en fans uit het Moesland.

Geniet van deze prachtige beelden!