Moeslandcup 2023; spannend tot het eind

Moeslandcup 2023; spannend tot het eind

Moeslandcup 2023: het is toch de wedstrijd van het jaar op het sportpark van D.A.W. De wedstrijd tussen het G-team en de raad van 11 onder leiding van Prins Djarek I. De spanning werd al opgevoerd door (met name) de Stichting, want die dachten dat ze wel even zouden gaan winnen. Onder het genot van de klanken van de hofkapel werd er volop gestreden om de winst.

Frommelgoals
Het werd een spannende wedstrijd met prachtige doelpunten maar die waren met name van het G-team. Er zaten echt prachtige doelpunten tussen. De Raad van 11 daarentegen moest het hebben van lucky’s en frommelgoals. Uiteindelijk werd de einduitslag van de Moeslandcup 2023;  6-6.

Met penalty’s waren de heren van de Raad van 11 scherper dan dat ze normaal zijn en daar waren ze dus de betere. Vandaag tijdens het KeeMoesbal zal er ongetwijfeld nog over gesproken worden.

Moeslandcup 2023; spannend tot het eind