Peter Jan van der Ven Ere Moeszak 2023

Eremoeszak 2023: Peter-Jan van der Ven

Eremoeszak 2023 is Peter-Jan van der Ven geworden. Na twee jaar was er eindelijk weer een KBO-bal. Een druk bezocht KBO-bal in de Phoenix te Schaijk en daar is Peter-Jan van der Ven door Prins Djarek I tot Eremoeszak 2023 gekroond.

Peter-Jan filmt al heel veel jaren, geheel vrijwillig alles wat er in Schaijk plaats vind. Dat doet hij voor (voormalig) Landerd TV, videoclub Maashorst, DTV-Uden, zijn eigen WebTV Schaijk en ook voor de MoesNOS. Peter-Jan maakt overal verslagen van. Denk hierbij aan de pronkzittingen van zowel de jeugd als de grote, het voetballen, de prijsuitreiking etc. Overal waar Stichting carnaval de Moeslanden een evenement heeft daar is Peter-Jan te vinden met zijn camera.

Gelukkig hoefde hij zich niet zelf te filmen, dit werd waargenomen door iemand anders.

Peter, van harte gefeliciteerd met deze mooie en zeer verdiende eer! Ook namens de MoesNOS 😉

Peter Jan van der Ven Ere Moeszak 2023
Peter Jan van der Ven Ere Moeszak 2023