Carnaval Loverz Moesland

5e Editie Carnaval Loverz Moesland

Carnaval Loverz Moesland bouwt voor het vijfde jaar een feest voor de middelbare schooljeugd uit het Moesland en de regio. Deze speciale editie kent een bijzonder programma.

In zowel het Moesland als de rest van de regio is Carnaval Loverz de afgelopen jaren echt een begrip geworden. Steeds meer jongeren weten dit gezellige carnavalsfeest te vinden, waar ze elkaar kunnen ontmoeten om samen feest te vieren. Komende carnaval gaat het feest weer als vanouds drie avonden los. Op zaterdagavond en zondagavond in de Spiegeltent op het evenemententerrein in het centrum van Schaijk. Op maandagavond is Shique de Luxe the ‘place to be’. Heel bijzonder, want veel ouders kennen dit nog vanuit de tijd dat zij jong waren en het nog de naam Plaza Rockefeller had. De tickets zijn alleen via www.carnavalloverz.nl te bestellen en op het moment van schrijven zijn alleen nog voor de zondagavond enkele tickets te verkrijgen.

Zonder de nodige vrijwilligers, sponsors en zonder Bart van Gaal van SMAAK zou dit feest niet kunnen bestaan, maar zonder de artiesten zou er van een feest helemaal geen sprake zijn. Carnaval Loverz heeft ook dit jaar weer een geweldige line-up met Bankzitters, Alessio,
Kruzo, Bennie Gek, Sjieke Bazen, Underdogs, Hek van de Dam, Rickert, Row Da Coppa en Mooszkowicz. Maar dan blijven er nog vele uren feest in de Spiegeltent over, waarbij de horeca een programma verzorgt.

Bron: Arenalokaal