Mooszkowicz brengt carnavalsnummer uit

Mooszkowicz brengt nummertje 8 van de Hofkapel uit

Nummertje acht van de Hofkapel is in heel het Moesland wel bekend. Sterker nog, ik denk dat hét bekendste nummer van de cd nummer 8 is (ABBA – Does your mother know). Nu las ik laatst de column van onze Prins der Moeslanden en die schreef over een samenwerking met Mooszkowicz. Prins Twan had een kleine bijdrage geleverd aan het nummer van Mooszkowicz; een technoversie van nummertje 8.

Mooszkowicz
Mooszkowicz, beter bekend als Moos van der Heijden, is de laatste tijd meer bezig geweest met muziek en DJ’en door een uit de hand gelopen grapje. “omdat ik nu met Carnaval een aantal keer in Schaijk moest draaien leek het me leuk om een remix te maken van een nummer van de hofkapel, heel veel meer goeie opties dan nummertje 8 (Does your mother know – ABBA) waren er niet, en deze kent ook iedereen van de Hofkapel”, aldus Moos.

“Toen ik eenmaal een beetje bezig was leek het me leuk om de Prins ook er in te verwerken. Die heb ik een berichtje gestuurd en die reageerde eigenlijk meteen heel enthousiast. Twan die heeft wat dingen ingesproken en na een paar keer proberen heb ik iets gevonden wat voor mijn idee wel leuk klinkt. Iets wat Schaijk hopelijk leuk vindt en wat goed bij Carnaval past”, zegt Moos.

Het is een rustigere versie als die doorgaans gemaakt worden en zal waarschijnlijk een grotere doelgroep gaan aanspreken.
Mooi dat er in het Moesland deze initiatieven genomen worden. En dan komt Prins Twan I ook nog met een nummer, deze zal ook één dezer dagen wel verschijnen. Kortom; ut is bekant zoweit!

Het nummer van Mooszkowicz kun je hier beluisteren: