Stijn van Schaijk Winnaar prijsvraag deoptocht.nl

22 jaar Prijsvraag op deoptocht

2023 Staat bij deoptocht.nl in het teken van het 22-jarig jubileum. Met de vernieuwde clubpagina’s en een radiostation https://deoptocht.nl/radio is het jubileumjaar uitstekend begonnen.

Maar zoals jullie weten heb ik ook ieder jaar een prijsvraag op de website staan. Samen met Stefan van Ras (ge wit wel die enne van dun Bento) doen we dit al…22 jaar! Wederom een jubileum en dat moet gevierd worden.
In al die jaren hebben we dus ook vele winnaars gehad. Wat te denken van Prins Djarek I, Joep Lips (2x), Secondant Rick Potjes, Stijn van Schaijk (2x) en zo kan ik nog wel even doorgaan. Kei mooi toch om in dit rijtje te komen staan?

VIP-arrangement
Dit jaar is er een fantastische prijs geregeld: Een VIP-arrangement! Wat, waar en hoe dat houden we nog even geheim, maar het is tot nu toe de mooiste prijs van alle edities. En dat mag ook wel met 2 x 22 jaar carnavalservaring.

Prijsvraag is wederom simpel
We moeten het niet moeilijker maken dan het al is. De vraag is wederom: “Wie wint de optocht bij de wagens” en “wie wint de Lasniebokaal”?

Meedoen kan tot en met maandag 20 februari 2023 12.00 uur en dat kan hier!
Alles wat daarna binnenkomt doet niet meer mee.

Succes!