Stijn van Schaijk Winnaar prijsvraag deoptocht.nl

Stijn van Schaijk wint prijsvraag 2022

Stijn van Schaijk was de winnaar van de prijsvraag die ieder carnavalsjaar wordt uitgeschreven door deoptocht.nl.
Maar liefst 75 deelnemers deze keer waarbij de scheiding tussen Goei Geknoei en CBC Schôn Gekwakt / Vur Mekoar mooi in evenwicht was. Het was dus spannend, net als bij de prijsuitreiking.

Niemand van de inzenders had de Lasniebokaal goed geraden. Zo goed las alle deelnemers dachten dat Olling Doll deze prijs ging pakken, maar Lasnie dacht daar anders over. De Lasniebokaal is naar Schôn Gekwakt / Vur Mekoar gegaan voor de achterste beweging op hun wagen en niet, zoals Lasnie vertelde de voorste beweging.

Stijn van Schaijk 21e winnaar
Ondertussen is Stijn de 21e winnaar geworden van de prijsvraag. En dat was niet de eerste keer. In 2006 was Stijn ook al een keer gehuldigd. Nu dus weer en wel met een mooi pakket uit handen van Stefan van Ras, ge wit wel die enne van dun Bento: Moes chips en een kaartje voor de 3e Tonproatavond in september/oktober.
Stijn van harte gefeliciteerd!