Moesblad 2023 wordt weer verspreid

Moesblad 2023 wordt weer verspreid

Moesblad 2023 wordt weer verspreid in het weekend van 27, 28 en 28 januari. De krant staat vol met vele fraaie foto’s en lezenswaardige stukjes, zoals de proclamatie van Prins Djarek d’n Urste. Plus vele grappige ingezonden artikelen van onze Moeslandse carnavalsclubs. Bijzonder onderdeel van de krant is het Jeugdmoesblad waarin jeugdprins Mats en jeugdprinses Isabelle en hun hele gevolg zich aan u voorstellen.

De drukproef werd op donderdag 12 januari aangeboden aan Prins Djarek en Prinses Senne. De krant wordt op 27, 28 en 29 januari weer huis-aan-huis verspreid, ook in de buitengebieden.

U kunt de leden van de Raad van Elf, de Dansgarde, de Jeugdcarnaval of de Boeremoeskapel weer aan uw deur verwachten om deze fraaie editie persoonlijk bij u te bezorgen. Zij vragen een kleine bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen blijven organiseren. Bijvoorbeeld het KeeMoesbal, de fruitmanden voor onze zieken en het Jeugdcarnaval. Zij stellen uw bijdrage zeer op prijs!

Als u niet thuis bent, kunt u via de QR-code in de krant altijd nog een vrijwillige bijdrage doen. Ook kunt u uw bijdrage in de bus doen bij de daarvoor bestemde collectebus bij de klantenservice van Albert Heijn, Jumbo of bij De Spijker. Daar zijn voor de liefhebbers ook extra kranten gratis af te halen.

Mocht u onverhoopt geen carnavalskrant ontvangen, stuur dan een mailtje naar krant@moesland.nl. Wij zorgen ervoor dat u er alsnog een in de bus krijgt. En mocht u meerdere exemplaren willen ontvangen, laat dat dan ook even weten.