Roy van Boekel is In Beeld

Versterking voor MoesNOS

Versterking voor MoesNOS? Was dat nodig dan? Natuurlijk! De MoesNOS wil zoveel mogelijk achtergrondverhalen van het Schaijks carnaval verslaan en daar zijn mensen voor nodig. Zo gaven er tijdens afgelopen carnaval twee personen aan dat ze graag hun medewerking willen verlenen aan de MoesNOS.

Niet de minste
Het zijn ook niet de minste, twee personen die hun sporen in het Moesland meer dan verdiend hebben. Beiden in het bezit van een Zilveren Moestop en dan weet je dat het met het Moesgroene hart meer dan goed zit.

Oud Prins der Moeslanden Roy van Boekel en Zilveren Moestopper 2022 Stefan van Ras gaan het team van de MoesNOS versterken en daar zijn wij als team heel erg blij mee! Zo kunnen er nog meer items worden gemaakt. Roy en Stefan welkom in ons team!

Filmen en monteren
Maar wij zijn natuurlijk nog steeds op zoek naar mensen. Dus lijkt het jou leuk om deel uit te maken van het Moeslands filmteam en vind je monteren en filmen geweldig om te doen? Meld je dan aan via: moesnos@deoptocht.nl en we nemen snel contact met je op!

Stefan van Ras Schaijk - 2012