Zilveren Moestop 2022 Stefan van Ras

Zilveren Moestop 2022 Stefan van Ras

Zilveren Moestop 2022 Stefan van Ras: Er zijn Moeszakken in Schaijk die zich al jaren, maar dan ook echt al jaren inzetten voor het Moeslands carnaval. Stefan van Ras is zo’n Moeszak.

Carnavalszaterdag werd hij onderscheiden door onze Prins Der Moeslanden met de hoogste onderscheiding die het Moesland kent: de Zilveren Moestop.

Een kleine opsomming van wat hij allemaal doet: bestuurslid jeugdcarnaval Schaijk, deelnemer grote pronkzitting, presentator jeugdpronkzitting, organisator van Smoeslands tonproat avond, deelnemer optocht als C.I. Remi, contactpersoon Toeter Mar Henne, oprichter van Plein vol Plezier en bovenal grote vriend van alle kinderen die ooit bij de Raad van 11 en huppelpupkes hebben gezeten. En dan denk ik dat nog niet compleet ben geweest.

Zilveren Moestop 2022 Stefan van Ras
Als je Stefan zegt, dan zeg je carnaval. Hij heeft het hart op de tong liggen en schopt af en toe de boel wakker. En dat is heel belangrijk. Stefan is Moesland, Stefan is Moesgroen, Stefan heeft een hart van goud, maar vooral een Moesgroen hart.
Stefan van harte gefeliciteerd met deze fantastische en meer dan verdiende onderscheiding. Geniet ervan samen met Lean, Danique en Sven.