Boomstamzagen 2022 Heikneuters Zeeland

Moesland 2e bij Boomstamzagen in Zeeland

Boomstamzagen is al jaren een traditie bij carnavalsvereniging de Heikneuters in Zeeland. Ook Stichting carnaval de Moeslanden mag al een aantal jaren deelnemen aan het boomstamzagen. Zo ook dit jaar, raadsleden Joost Geurts van Kessel en Edwin Kouwenberg pakten de zaag op om hun best te doen om een goede tijd neer te zetten.

Tweede plaats
Zoals onze Prins Twan I gewend is, werden de heren tweede. Een mooie prestatie. Volgend jaar mag een nieuwe prins van het Moesland proberen om te winnen. Deze keer waren de Zandkruiers uit Velp de winnaars.

Foto’s zijn gemaakt door Mark van Zandvoort en de hoffotograaf van de Heikneuters.

Boomstamzagen 2022 Heikneuters Zeeland

Boomstamzagen 2022 Heikneuters Zeeland

Boomstamzagen 2022 Heikneuters Zeeland

Boomstamzagen 2022 Heikneuters Zeeland