Auwzum Strookt!

Auwzum strookt!

Auwzum strookt want Auwzum is blij, heel blij! Eindelijk is het carnaval in mei. En omdat ze zo blij waren met dat nieuws is Auwzum op pad geweest, ruim 7 x 11 dagen voor dat carnaval deel 2 in het Moesland gaat plaatsvinden. Tijdens hun wandeltocht hebben ze een strookje met bijbehorend kaartje in de brievenbus gedaan met een strookje van 77 centimeter.

Een centimeter dichterbij carnaval
Iedere dag kun je een centimeter afknippen tot aan carnaval in mei. “Wat je dan nog overhoudt speldt je op je jas, als je dan een andere Moeszak of Moeszakkin tegen komt met een zelfde strookje dan mag je elkaar effe blij maken”, aldus Auwzum. Ook onze Prins der Moeslanden van Stichting Carnaval de Moeslanden kwamen de wandelaars van Auwzum tegen.

Een ludiek idee, wat we gewend zijn van Auwzum. Tevens hebben ze ook nog de camera ter hand genomen en een filmpje gemaakt van hun belevenissen in het Moesland. Dat filmpje kun je hier terug bekijken.

Auwzum Strookt!

Auwzum Strookt!