Prins Twan dun Urste

Twan van Zandvoort nieuw Prins van het Moesland

In een volle zaal van de Raaf werd Twan van Zandvoort bekend gemaakt als nieuwe prins der Moeslanden. Samen met zijn vrouw Manon gaan ze over het Moesland heersen.

Prins Twan I is geen onbekende in het Moeslandse carnavalsleven. Twan doet al jaren actief mee met de pronkzittingen, is lid van carnavalsvereniging Zot Gefrot, al jaren lid van van de Raad van 11 en al een hele tijd als secretaris. Deze functie heeft Twan vorig jaar neergelegd om zich helemaal kunnen richten op zijn nieuwe functie als Grootvorst. Vorig jaar werd bekend gemaakt dat Twan de nieuwe Grootvorst zou worden als opvolger van Maarten Hendriks.

Twan en Manon, van harte gefeliciteerd en geniet van de komende tijd als Prins en Prinses der Moeslanden.
En ex-prins Bart en Prinses Nomie hartstikke bedankt voor de afgelopen twee jaar.

Raad van 11
Er werd ook een nieuw raadslid geïnstalleerd; Harold Geurts van Kessel trad toe tot de raad van 11. Harold is lid van Klore Kwats en was de laatste twee jaar Prins bij carnavalsvereniging de Heikneuters uit Zeeland. Harold veel succes bij de Raad.