Pop-Up Moesland: Schon Pekske!

Schon Pekske opent wederom haar deuren

In 2020 opende pop-up carnavalswinkel Schon Pekske voor het eerst haar deuren in het Moesland. Vele carnavalsvierders kwamen langs voor een tweedehandse, unieke outfit in het oude pand van Kapsalon Peeters in de Pastoor van Winkelstraat. En ook dit jaar hangt er weer carnavalskleding in de rekken van Recycle Point in Schaijk. Om precies te zijn: carnavalsaccessoires en kindercarnavalskleding.

Scoor accessoires en kindercarnavalskleding
Deze editie van Schon Pekske richt zich vooral op de kids. Er hangen daarom allerlei leuke carnavalsoutfits voor kinderen in de winkel. Ook is een hele wand ingericht met allerlei accessoires, zoals hoeden, pruiken en tassen. Ideaal voor carnavalsvierders die nog een eyecatcher zoeken voor bij hun outfit.

Openingstijden & locatie
De openingstijden van Schon Pekske zijn:
Zaterdag 19 februari 10-17 uur
Maandag 21 februari 10-14 uur (volgens openingstijden Recycle Point)
Dinsdag 22 februari 10-14 uur (volgens openingstijden Recycle Point)
Donderdag 24 februari 10-14 uur (volgens openingstijden Recycle Point)
Vrijdag 25 februari 10-17 uur

Locatie is Pastoor van Winkelstraat 37 in Schaijk. In dit pand is tweedehands kledingwinkel Recycle Point gevestigd. Daar vind je mooie tweedehands kleding voor kleine prijzen. Kijk voor meer informatie op hun website: Recycle Point.

Inleveren van kindercarnavalskleding
Heb je nog mooie kindercarnavalskleding om in te leveren? Of gave accessoires? Dat is super! Dat kan sowieso zaterdag 19 februari tussen 10 en 17 uur, maar ook tijdens de openingstijden in de week van 21 februari.

Bron: Arenalokaal