Pop-Up Moesland: Schon Pekske!

Pop-Up-Store Moesland: Schon Pekske!

Misschien heb je er al iets over gehoord: Stichting Carnaval de Moeslanden opent dit jaar een heuse pop-up carnavalswinkel met de naam Schon Pekske. En we hebben jullie hulp nodig om hier een succes van te maken.

Waarom een carnavalswinkel?
Allereerst om geld te verdienen voor Jeugdcarnaval Schaijk, dat is het uitgangspunt. Maar we vinden het ook zonde dat er zoveel carnavalskleding op zolders ligt en niet meer wordt gebruikt. Het is veel beter om die kleding opnieuw te gebruiken, en een tweede leven te geven. Hoe mooi dat iedereen dan straks voor een klein prijsje een carnavalsoutfit kan scoren bij Schon Pekske!

Wat vragen we van jullie club?
Eigenlijk of jullie iedereen in jullie club willen motiveren om de zolder op te gaan en te kijken of ze nog schone, nette en leuke carnavalskleding hebben liggen die ze willen doneren aan Jeugdcarnaval Schaijk (drank- en rookvrij). Het hoeven niet perse complete outfits te zijn: leuke broeken, rokken, jasjes of accessoires mag ook.

Inleveren
Inleveren kan op verschillende momenten:

Op zondag 19 januari 2020 tijdens de jeugdpronkzitting (van 13.30 – 17.00 uur in de Phoenix)
Op maandag 20 januari van 9.30 tot 15.00 uur bij de winkel
Op dinsdag 21 januari van 9.30 tot 15.00 uur bij de winkel
Op vrijdag 24 januari van 9.30 tot 20.00 uur bij de winkel
Op zaterdag 25 januari van 10.00 tot 17.00 uur bij de winkel

Locatie van de winkel
Het adres van Schon Pekske is:
Pastoor van Winkelstraat 37 in Schaijk (de voormalige kapsalon naast Cafe de Raaf)

Alvast bedankt voor jullie hulp! En natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom om carnavalsoutfits te komen kopen vanaf maandag 27 januari 2020! Vanaf dat moment zijn we drie weken open op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag!