Moesblad 2022 rond 19 februari huis aan huis bezorgd

Moesblad 2022 rond 19 februari huis aan huis bezorgd

Ondanks corona verschijnt er ook dit jaar een prachtige carnavalskrant in het Moesland. De drukproef werd op dinsdag 1 februari aangeboden aan Prins Twan en Prinses Manon. De krant wordt op 18, 19 of 20 februari weer huis aan huis verspreid, ook in de buitengebieden.

Ondanks dat carnaval in februari slechts in beperkte vorm gevierd zal worden, staat de krant vol met vele fraaie foto’s en lezenswaardige stukjes, zoals de proclamatie van Prins Twan d’n Urste. Plus vele grappige ingezonden artikelen van Moeslandse carnavalsclubs. En dit jaar ook van enkele carnavalsvierders van ver buiten de Moeslandse grenzen. Bijzonder onderdeel van de krant is het Jeugdmoesblad waarin jeugdprins Zef en jeugdprinses Emma en hun hele gevolg zich voorstellen.
U kunt de leden van de Raad van Elf, de Dansgarde, de Jeugdcarnaval of de Boeremoeskapel weer aan de deur verwachten om deze fraaie editie persoonlijk te bezorgen. Zij vragen een kleine bijdrage om de kosten te dekken en om alle carnavalsactiviteiten te kunnen blijven organiseren. Bijvoorbeeld het KeeMoesbal, de fruitmanden voor de zieken en het Jeugdcarnaval. Zij stellen een bijdrage zeer op prijs.
Als u niet thuis bent, kunt u altijd nog een vrijwillige bijdrage doen in de bus bij de daarvoor bestemde collectebus bij de klantenservice van Albert Heijn of Jumbo of bij The Read Shop. Daar zijn voor de liefhebbers ook extra kranten gratis af te halen.

Mocht u onverhoopt geen carnavalskrant ontvangen, stuur dan een mailtje naar krant@moesland.nl. Dan ontvangt u er alsnog een in de bus.

Foto: Roy Sijmens
Bron: Arenalokaal.nl