Prins Twan dun Urste

11-11-bal Moesland afgeblazen

Het was geen grote verrassing meer nadat de nieuwe cornamaatregelen vrijdag 12 november door demissionair Minister President Rutte werden afgekondigd. Als de horeca om 20.00 uur dicht moet en je hebt een evenement als het 11-11-bal dan heb je als organisatie een probleem. Erg jammer dat het niet door kan gaan, maar het is vervelender voor de horeca denk ik dan maar.

We zouden het met zijn allen een groter probleem vinden als carnaval in 2022 niet door zou gaan. Maar laten we zeker niet op de zaken vooruit lopen. Het 11-11-bal gaat niet door, het is helaas niet anders. Wel heeft Prins Twan I aangekondigd om social media in de gaten te houden, dus dat gaan we zeker doen.

Jeugdcarnaval heeft wel een 11-11-bal
Gelukkig kan voor de jeugd van het Moesland het 11-11-bal wel doorgaan. Weliswaar is een aangepaste vorm, maar morgen weten we wie de nieuwe Jeugdprins en Jeugdprinses van het Moesland zijn. Het 11-11-bal voor de jeugd gaat door maar wel met wat aanpassingen. Zo is het alleen voor kinderen van groep 5 t/m groep 8 en alleen genodigde volwassenen zijn welkom.
De volwassenen moeten ook gaan zitten. Het aangepaste programma begint om 14.00 uur en duurt tot 15:15 uur.
De zaal van de Raaf is om 13.30 uur open.