Moesland: carnavalsseizoen 2021-2022 staat weer te beginnen

Moesland: carnavalsseizoen 2021-2022 staat weer te beginnen

De hoogheden van het Moesland, Prins Twan I en Prinses Manon, kunnen niet wachten om het nieuwe carnavalsseizoen te mogen openen. Gelukkig hoeven ze niet al te lang te wachten. Op zaterdag 13 november is het al zover. Om 18:00 opent Partycentrum De Raaf haar deuren, zodat er toch tot sluitingstijd gefeest kan worden.

Huldiging Vur Mekoar
Tijdens deze avond wordt de nieuwe spreuk onthuld, een nieuw raadslid geïnstalleerd en ook zullen de winnaars van Moeslands Mooiste gehuldigd worden. De Moeslands Mooiste was afgelopen jaar het alternatief voor de optocht, waarin de mooiste werd uitgeroepen van alle eerdere edities. Natuurlijk zal er tussendoor muziek zijn van Boeremoeskapel de Hofkapel en kan er daarnaast gedanst worden op de muziek van de band New Leaf.

De dag erna is de beurt aan de jeugd, zij openen met een spetterend jeugd 11-11 bal hun jaar. Naast dat de club van het jaar gekozen wordt, wordt ook het jeugdprinsenpaar onthuld. Altijd weer een hele happening voor jong en oud.

Mi d’n papleepel
Al met al een mooi vooruitzicht voor een mooie carnaval. Als klap op de vuurpijl wordt op maandag 8 november om 20:00 uur en op dinsdag 9 november in de ochtend om 10:00 uur en in de avond om 20:00 uur de documentaire “Mi d’n papleepel” uitgezonden op LanderdTV. Een anderhalfuur-durende documentaire over 60 jaar Moeslands carnaval. LanderdTV is bereikbaar via Ziggo (44). KPN/Telfort (1330), Trined (515) of Tele-2 (828).