Documentaire Moesland: Mi d'n papleepel

Documentaire over Moesland online

Ga er maar eens lekker voor zitten, de documentaire over Moesland staat nu online. Nadat deze op carnavalszaterdag 13 februari 2021 voor het eerst was vertoond, kan je hem nu bekijken wanneer je maar wilt.

Mi d’n papleepel
De documentaire, getiteld ‘Mi d’n papleepel’, is een productie van Bas Griffioen, Jos Jacobs en René Derks. Omdat carnaval in 2021 niet gevierd kon worden zoals we gewend waren werden zij benaderd door Stichting Carnaval de Moeslanden en Theo Potjes met de vraag of wij een documentaire wilden maken over de optocht en dan met name Moesland’s Mooiste. En daarop was het antwoord natuurlijk ja!

Ruim 60 jaar optocht
Het resultaat is een 1,5 uur durende documentaire over de optocht. Van het ontstaan tot de clubliefde, families, opbouwers, bouwouders, vriendschap en vooral trots! Trots op ons Moesland. Vandaar de ondertitel “D’n trots die ge meej kregt én wer dur gift”.

Veul kijkplezier!