Wie is de nieuwe prins?

Prinses der Moeslanden is nu echt mogelijk

In 2017 had deze site er al een stuk over geschreven; vrouwen bij de Raad van 11, maar nu is het dan ook echt officieel mogelijk: een Prinses der Moeslanden.

Nadat de buren van het Moesland, de Kelestropers, een echte heerseres hadden gekozen voor het komende carnavalsseizoen is er tijdens de bestuursvergadering van het Moesland ook besloten dat dit mogelijk moet zijn en dit is direct vastgelegd in de statuten.

Goede zaak
Carnaval is sinds mensenheugenis een mannenbolwerk en met deze stap laat Moesland zien dat het met de tijd mee gaat. In Oss is een paar jaar geleden al een Prinses geweest, dus het was niet de vraag of, maar vooral wanneer het gaat gebeuren. Het antwoord op de vraag of de eventueel mannelijke partner bij MnM gaat is niet bekend.