Wat is de mooiste wagen allertijden van Schaijk

Wat is de mooiste wagen allertijden van Schaijk

Er is weer een nieuwe poll geplaatst. De vraag van deze keer is; “Wat is de mooiste wagen allertijden”. Ik heb de keuze beperkt tot drie wagens. Deze worden over het algemeen het meest genoemd. Je hebt de keuze uit Gedurig Wispelturig uit 1992 met de Sinterklaas, Moi Gekloi uit 2001 met de Romeinen en Vur Mekoar uit 2011 met de dieren.

Uitslag oude poll
De oude poll, die als stelling had: “Het is terecht dat Hog Hei & Zij en c.i. Remie gediskwalificeerd zijn wegens gemotoriseerd deelnemen aan de optocht” had de volgende uitslag.
39% Vond het terecht, 46% vond het onterecht en 15% maakt het niets uit. Tijdens de aankomende clubvergadering op 4 maart komt dit onderwerp ter sprake. Mijn inziens is het beter om punten in mindering te brengen en niet meteen een sanctie als diskwalificatie te gebruiken.