Uitgelicht; C.I. Remie

C.I. Remie

Wanneer opgericht Carnavals Individueel Remie is Op 02-02-2000 opgericht
Aantal leden We hebben een ledenstop dus het aantal blijft voorlopig gewoon op 1.
Clubkleuren Rose met zwart
Wagen of loopgroep Wagen Peugeot 306 Individueel maar dan wel met een karretje of wagentje. Ik loop de even jaren als C.I. Remie mee behalve vorig jaar toen had ok noch ok me hard nodig en vage vrienden laat je nooit in de steek. Ik heb met ok noch ok diverse wagens en loopgroepen gemaakt en meegedaan.
Waarom Jaren heb ik meegedaan met carnavalvereniging ôk noch ôk met een wagen. Alleen waren er bij ok noch ok een aantal leden die niet vaak kwamen bouwen. Het was bij ons druk met bouwen als we iets moois kregen en dat stoorde mij. Toen dacht ik laat ik gewoon alleen meedoen dan kan ik bouwen wanneer ik wil zonder gezeur en gezeik.
Aantal wagens/deelname’s 2 x als individueel
Hoogst bereikte positie Tweede
Laagst bereikte positie Ze waren allebei mooi zowel de apenkooi als mijn verlichte optocht. Ik verwacht zelf dat jaar het leukste project zal zijn.
Wat vinden jullie zelf het mooiste project Er voor te zorgen dat het in de club gezellig blijft. Leuke weekendjes weg, leuke feestjes geven en zorgen voor een goede sfeer binnen de club.
Meest actieve lid Een grote loopgroep is van Vur Sles niet meer te verwachten. Maar we willen met een paar mensen de naam nog steeds op een ludieke manier laten zien in de optocht.
Bouwadres Bij mijn schoonouders in de Schutsboomstraat.
Hoeveel kratten bier worden er genuttigd tijdens het bouwen Ongeveer 2 kratjes Bavaria, 6 kannen koffie en diverse soorten koek allen gekregen door mijn bouw(schoon)ouders
Wie gaat er over de pakken Het dagelijks bestuur
Om de hoeveel jaar nieuwe pakken Om de 3 jaar, dus dit jaar nog mijn oude pak.
Nemen jullie veel dingen over van andere clubs Nee is niet nodig.
Wie regelt de muziek De carnavalswagens voor mij en achter mij. Trouwens door het enthousiasme, applaus en gejuich van de bezoekers langs de kant hoor ik toch geen muziek.
Wordt er tijdens de optocht minder gedronken i.v.m. jurering Als individueel heb je bijna geen tijd om te drinken maar ik hou er geen rekening mee.
Hoe lang wordt er gewerkt aan het project Een week of 6 tot 8 ligt aan het project en of er ruimte is in mijn bouwschuur. Ook omdat ik het nog druk heb met pronkzittingen en andere hobby’s. Ook moet ik rekening houden met het werk van het vrouwtje.
Hoe wordt een idee uitgewerkt Het zit in mijn bolletje en schrijf dit simpel op om niets te vergeten.
Hoe ontstaat een idee Geen idee, ineens krijg ik de kijk op iets of hoor iets waarmee ik iets kan
Wie zijn de vormers Ik zelf met af en toe hulp van vrienden, familie, schoonvader en de door mij opgerichte stichting vrienden van C.I. Remie.
Wie schilderen de koppen Niemand is nog niet nodig geweest.
Mooiste beweging ooit Mijn eerste jaar met kek de aap recht vur zen raap. Het gordijn ging open en dicht als ik het opzij schoof.
Wat is er zo mooi aan de optocht Alles of je nou als individueel, loopgroep of met een wagen meedoet. Het is een virus waar de dokter gelukkig geen medicijn voor gevonden heeft
Hoe laat wordt er Moesmaandag begonnen met het opbouwen Eerst rustig wakker worden met een kater, die inmiddels je grootste vriend is geworden met die daag. Denken gelukkig heb ik geen carnavalswagen en hoe niets op te bouwen haal ik rustig de krant uit de bus ga lekker ontbijten. Speel wat met de kids. Om 11.00 uur naar het dorp om te kijken hoe alles opgebouwd moet worden en ga naar mijn bouw(schoon) ouders. Na een kop koffie mijn project naar buiten en dan nog wat kleine dingetjes doen en klaar.
Komt dan iedereen Ja, mijn bouw(schoon)ouders zijn er dan, mijn fans (het vrouwtje met de kids).
Is altijd alles op tijd klaar Ja is nog altijd geweest. Dit komt mede dankzij een goede planning, werklust, inzicht
Wie mag dit jaar de eerste prijs pakken Bij de wagens gun ik het ZOT GEFROT zij zijn er al vaak dichtbij geweest. Bij de individuele is het moeilijk te zeggen want je weet nooit wie er mee doen
Droom Elke dag en gelukkig steeds anders.
Eigen website Is niet nodig want heb zo weinig vrienden en leden en alles wat ik op een site zou zetten weet het dagelijks bestuur al.
Zo ja, wat is het adres Runstraat 8d
Opmerkingen Er is een ledenstop bij C.I. Remie en ook is er een ledenstop bij stichting vrienden van C.I. Remie (5 leden) want zoals het gezegde al zegt Vrienden kun je op een hand tellen.
Aan wie geven jullie de pen door Ge Wit Oit Noit

Deel dit met anderen