Foto's KeeMoesbal 2018

Een week voor de carnaval en nu al KeeMoesbal? Ja! Dit is het 2e jaar dat het KeeMoesbal niet met carnaval, maar voor de carnaval is, en met succes!

Het was een geweldige middag voor jong en oud, beide carnavalsdorpen (Reek en Schaijk) hebben hun krachten gebundeld om samen een leuk en gevarieerd programma voor de dag te toveren.

Er werd veel gezongen, gedanst en ook de polonaise kon natuurlijk niet ontbreken.

Deze samensmelting een week voor de carnaval is een groot succes te noemen.

De jeugdcarnaval beet de spits af waarna Prins Bart van het Moesland en Prins Mark van het Kêlerijk de presentatie van de “grote” voor hun rekening namen. Schitterende optredens werden er gegeven, van dansen, playbacken tot live zingen! Ik heb het aantal polonaises niet geteld, maar gezeten werd er nauwelijks, wat een feest!!

Tussendoor werden er nog 2 “Keien” in het zonnetje gezet. De onderscheiding vanuit het Kêlerijk was dit jaar voor Drina Boeijen. Deze vrouw is enkele weken geleden 84 jaar geworden en woont nog zelfstandig in Schaijk. Ze is één van de oprichters van Keemoes en is jarenlang actief geweest in het organiserend comité. Ze bezoekt nog elk jaar trouw het Keemoesbal waar ook haar dochter Annemiek aanwezig is en daar geniet ze nog volop. Ze is altijd erg creatief geweest en nog steeds heeft ze genoeg ideeën, ze is erg blij dat het Keemoesbal nog steeds bestaat en wij zijn blij met haar!

De onderscheiding vanuit het Moesland is voor een schat van een vrouw! Altijd positief, optimistisch en belangstellend. Heel zorgzaam, ze staat voor iedereen klaar zowel op haar werk als in haar omgeving. Ze heeft een luisterend oor en waardevolle adviezen. Deze vrouw is altijd in voor een geintje, boos zijn kent ze niet. Ze heeft enorme humor zelfs als het wat minder goed gaat met haar. Een sportief type, waarbij ze het liefst gaat wandelen en fietsen. Een andere hobby is samen met haar man oppassen op hun 2 kleinkinderen. Ze weet mensen te inspireren, maar zelf is ze erg bescheiden. Vanaf de oprichting is ze een zeer gedreven en actief comitélid, dus al bijna 40 jaar zet ze zich in voor ons KEEMOESBAL! Een zeer terechte onderscheiding voor Fransien van den Bogaert!

Deel dit met anderen