De grote onbekende van het Moesland, altijd een mening, vaak heeft hij een punt. Maar wie is hij; Smoesproat.

Ut Moesland tast nog in ut duister

Wie oh wie kumt er 11 over 11 (’s oavonds) ut podium op as de neije Prins en Prinses van ut Moesland? Ik weet ut echt nie, ut zou iedereen kunne zèn. Net as 2 joar geleej wist ik ut ôk nie tot 21.00 uur. Via Facebook goide Ties Coolen ‘s middags de noam van Bart de media in en toen ik die oavond de Durdouwers in dur pakske zag stoan wist ik ut.

Woar ik urst nog mopperde richting de Stichting over de warrige verspreiding van de tips is ut nou los oant goan. Tips in overvloed, allenig kum ik er nie uit. Dus dut de Stichting ut toch goed en speule ze ut slim.

Via social media zie ik veul noame vurbè komme of hur noame in de wandelgange màr ik denk, ik dacht dà men zocht in un jongere generatie màr nou Harold bè de stichting kumt moet ik di los loate.

Tja zöe màr wà noame of hij er tusse zit? Gen idee. Twan van Zandvoort, Dirk van de Hoogen, Kay van Son, Jurgen van Son, Mark van der Linden, Thijs Pennings en Mark van de Bogeart.

Zôtterdag weete we ut.

Houdoe wàr
Smoesproat

PS
As ge me wilt meele, dan kunde da doen via smoesproat@gmail.com
Ik kijk wel of ik iets loat heure…

Deel dit met anderen