Tis nog gissen in ut Moesland

Tis nog gissen in ut Moesland

Noa mèn kollum kwaam dur ineens wèr un tip en ze zèn onderelkoar gezet zodà ut vur iedereen makkelukker wurd want zelf Sherlock Holmes hà dizze tips nie allemoal gevonde.

Goed um te zien dà ut wel mier begint te leeve. Er wurd mier mi tips gestroijt en er zèn al naame genoemt. Bart Kusters kumt dûk vurbè mar ok de noam van Twan van Zantvoort wurd genoemt.

Nou he’k ik toch iets vernoome mi un noam die ik nog nie gehûrd hà.
Ze hen ut steeds over Geurts van Kessel . Dizze kwaam voorbè de noam van Harold valt (ex prins van de Heikneuters) en ôk Rik (hofkapel) wurd genoemd. Of ut kan tja gin idee. Rik zit al joare bè de hofkapel mar is hij ôk enne die gère vur op de vurgrond stoat. Ik denk ut nie mar ik denk ik goit ut in de media.

Harold is un par joar prins van de Heikneuters gewist dus kent ut klappe van de zweep. Ik vein ut wel roar; urst van de Heikneuters en dan nou van ut Moesland. Harolds vrouw Ellen zit al joarre bè de commissie pronkzitting dus korter bè ut vuur.

Ik wit ut echt nog nie màr ik vuul un tip komme (3 keere noa mijn kollum kwaam meteen un tip)
We waachte af, we waachte af. We zulle wel moete.

Hier alle genoemde noame op un rijke;
Bart Kusters
Erik vd Ven
Twan van Zantvoort
Rik Geurts van Kessel
Harold Geurts van Kessel

Houdoe wàr,
Smoesproat

Deel dit met anderen