Smoesproat

De grote onbekende van het Moesland, altijd een mening, vaak heeft hij een punt. Maar wie is hij; Smoesproat?

De grote onbekende van het Moesland, altijd een mening, vaak heeft hij een punt. Maar wie is hij; Smoesproat.

Carnavalsmoe

Is Moesland carnaval moe?

Mèrrege ist zöeweit, Dan weete we wie de neije prinsepaar zal zèn. Ut vuult vremd bè mij, mar ôk bè mier denk ik. Ut lekt wel of moesland al begonne is mi de wintersloap (en dà bè 15 graade)

Ik hur en zie zo wennig over onze neije prins. Wennig tips en mi die tips kunnde nix. Vruuger stukskes in de Schakel, Koerier, Schoiks (gruun)bledje, Omroeper of Arena. Nou allenig op oewe pc of telefoon. Ik mis dà wel ok het gerikroai via ut forum wie wurd de neije prins. We worre ôk nie lekker gemakt um noar ut 11-11 bal tegoan zöe. Misschien eens un ander opzet zöe as bè veul andere durpkes

Ik zaag wel een discussie over ut neije logo van de stichting. Ut logo of liever gezegd beeldmerk ik zeg wà goed is moet blijve. Tis moi un jonge neije road maar denk ok oan tradiessies, cultuur en sentimente.

Ut 11-11 bal, afscheid van un geweldig prinsenpaar. Alted goed gemutst (gesteekt), opgewekt, spontaan. Kumt bè mij in de top 5 van goeie prinse. En nou màr afwaachte wà we krijge, ach 11 over 11 ist onthulling en lees ut snel op de diverse site’s en Facebook.

Misschien goa ik er noar toe en komde mij tegen, mar misschien ôk nie. Ut schild mijn un hoep geld, unne kater en dà ik thuis kom en denk ik wor oud.

Un ander gegeeve ist wel Carnaval 2016 ist begonne.

Houdoe war,

Smoesproat

Deel dit met anderen