Smoesproat

De grote onbekende van het Moesland, altijd een mening, vaak heeft hij een punt. Maar wie is hij; Smoesproat?

De grote onbekende van het Moesland, altijd een mening, vaak heeft hij een punt. Maar wie is hij; Smoesproat.

Winter Wonderland in ut Moesland

T’is al wer Kerst gewist, witte beum, witte daake, de keijnder die sleeje, allennig schaotse zit er nog nie in. Genoeg over ût weer want ik begin me Piet Paulusma te vuule. Moesland presenteert Winter Wonderland. Ik denk wèr un neije aktiviteit van de stichting màr as ik goed kijk zie ik natuurlek MOESLANDS PRONKZITTING. En dè is vur mij noast de optochte toch wel de mojste aktiviteit van ut joar. Un gezellig oavondje uit. Al öew stress, werkdruk, probleeme oftewel de sorus oan de kant en lekker geniete van acts vur jong en ouw en dur jong en ouw. Via facebook en de media kumt er al wà vurbè over de pronkzittinge. Ik hurde ôk dà er di joar wèr neij artieste zen en wel mier dan enne. Vurig joar han we mi Koentje Carnaval en Daan van der Heijden al 2 neij talenten. Ôk de gevestigde artieste zen er di joar wer bè.

De kaartverköep is op vrijdag 2 januari ’s middags speciaol vur de KBO van 13.30 tot 16 uur en vur de rest um 19.00 uur. Ik zou zegge kom op tijd want op=op. Gezien de kwaliteit van de pronkzittinge van de loatste joarre kan ut wel wèr eens snel goan en zal ut zomar uitverkocht zen.

Ik ben er bè, gij ôk?

Houdoe war,

Smoesproat

Deel dit met anderen