Het seizoen is begonnen

Het seizoen is begonnen. Het 11-11-bal is weer geweest, dezelfde prins en prinses bij de grote, bijna dezelfde slogan als vorig jaar, dus het kan gaan gebeuren.

Bij de jeugdcarnaval is er uiteraard wel een nieuwe prins en prinses. Prins Loet en Prinses Ivy werden op een spectaculaire manier onthuld in een goed gevulde zaal de Raaf. Mooi om de spanning op de gezichtjes van het nieuwe prinsenpaar af te lezen. Maar ze deden het super goed op het podium! Dat gaat in het nieuwe carnavalsjaar helemaal goed komen.

Voor de jeugd wordt er een splinternieuwe bouwloods gemaakt om de komende jaren genoeg bouwruimte te creëren voor de kinderen van de basisscholen.

Wat we zeker niet mogen vergeten zijn de mensen die ervoor zorgen dat er voor de basisschooljeugd een prachtige nieuwe bouwloods aan het maken zijn. Uren, dagen, weken, ja zelfs maanden wordt er in de avonduren, de vrije weekenden en zelfs in hun vakantie gewerkt aan de nieuwe bouwschuur. Het zijn de mensen waar carnaval in Schaijk op draait; vrijwilligers. Niets, maar dan ook helemaal niets zouden we zonder deze mensen zijn. Mooi om de passie van deze mensen te zien en de beleving die ze hebben om het voor de jeugd zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Ook prins Johnny dun allerurste draagt letterlijk zijn steentje bij. Grote klasse mannen!

Op 17 december wordt de bouwloods officieel geopend.

Dankzij vele vrijwilligers, de giften van lokale bedrijven in Schaijk en omgeving en de geweldige medewerking van de gemeente Landerd staat er een prachtige nieuwe bouwloods. Deze wordt op 17 december officieel geopend door Prins Loet, Prinses Ivy en gevolg. Een aanwinst voor het Moesland en met name voor de basisschooljeugd.

De loods moet natuurlijk wel een naam krijgen. Daarvoor heeft Jeugdcarnaval Schaijk een wedstrijd uitgeschreven. Degene die de mooiste naam verzint voor de bouwloods krijgt een leuke prijs en mag deze samen met de prins en prinses onthullen. De naam blijft voor altijd verbonden aan deze bouwloods. Heb je een leuke naam verzonnen? Stuur deze dan naar info@jeugdcarnavalschaijk.nl o.v.v. naam bouwloods.

Laat de hersenen maar kraken en verzin een super originele naam!

Houdoe!

René Derks
www.deoptocht.nl

Het seizoen is begonnen
Het seizoen is begonnen
Het seizoen is begonnen
Het seizoen is begonnen
Het seizoen is begonnen
Het seizoen is begonnen

Deel dit met anderen