In Beeld; Marieke van Duijnhoven

Geboren in Oss, maar heel snel naar ons Moesland gegaan om haar steentje bij te dragen aan de Schaijkse gemeenschap: Marieke van Duijnhoven.

Om maar eens wat dingen te noemen: prinses van Prins Joris dun Urste, voorzitter van Jeugdcarnaval Schaijk, lid van Moi Gekloi, kartrekker van de Urban Fun Run tijdens Beleef Schaijk, jarenlang voetbalster bij DAW en het aller belangrijkste moeder van Krijn, Tess & Mare.

Lid van Moi Gekloi; Marieke van Duinhoven

Beroep Interne Communicatie Manager
Geboren in Oss, maar uiteraard getogen in Schaijk
Bekend van De prinses van Prins Joris d’n Urste, voorzitter van Jeugdcarnaval Schaijk, kartrekker van de Urban Fun Run tijdens Beleef Schaijk, jarenlang actief voetbalster bij DAW & moeder van Krijn, Tess & Mare
Leeftijd Alweer 41 jaar…
Vrouw Ook alweer 41 jaar…
Man Mijn Joris (Lange) natuurlijk
Muziek Alles wat ik heerlijk kan meebleren (ook al kan ik echt niet zingen) en waar ik lekker op kan dansen.
Boek Laatst gelezen: Wees onzichtbaar van Murat Isik
Tijdschrift Op vakantie lees ik graag de Linda
Mooiste film Pas met de buitenbios the Green Book gezien. Was erg mooi!
Lied ‘This is what it feels like’ van Armin van Buren
TV-programma Expeditie Robinson
Auto Een elektrische Nissan Leaf
Drank Een pilsje of een lekker wijntje
Eten Ik vind veel italiaans eten heerlijk, maar ik hou ook van allerlei vegetarische gerechten en natuurlijk boeremoes!
Hekel aan Egoïstische mensen
Grootste blunder Die kan ik zo even niet bedenken… Als iemand er nog eentje weet, dan hoor ik het graag.
Vakantie Afgelopen zomer met Joris en de kids bijna 3 weken met de trein door Italie gereisd. Rome, Pisa, Florence, Milaan, maar ook heerlijk op de camping gestaan aan de zee en aan het Gardameer. Topvakantie!
Hoe in Schaijk beland Dankzij Giny en Sjef van Duijnhoven natuurlijk. En na mijn studie wilde ik er eigenlijk niet perse naartoe terug, maar Joris Lange kon echt geen afscheid nemen van dit prachtdorp. Ben ik ‘m natuurlijk nog steeds dankbaar voor 😊.
Hobby’s Bootcampen, voetbal kijken, lezen, Jeugdcarnaval Schaijk en lekker borrelen
Voorbeeld Wil ik graag zijn voor mijn eigen kids
Sport Bootcampen en hardlopen
Schoenmaat 37
Gewicht Precies zoals ik het wil
Kleding Als ik thuis ben, moet het vooral lekker zitten, maar naar mijn werk een combinatie van sjiek en casual. En met carnaval natuurlijk in het groen, paars en oranje.
Droom Dat we over 20 jaar nog steeds groots carnaval vieren in het Moesland en dat ik daar een mooie bijdrage aan heb geleverd oor de jeugd te enthousiasmeren!
Trots op Mijn kids, alle vrijwilligers van Stichting Carnaval De Moeslanden en mijn toppers van het jeugdbestuur
Mooiste wagen allertijden De Romeinen van Moi Gekloi natuurlijk
Wat is er zo mooi aan de Schaijkse carnaval Dat het een feest is voor jong en oud. Iedereen hoort erbij. Vol traditie, maar ook continu in beweging, georganiseerd en beleefd met een groen hart.
Wat zou je willen veranderen Met Jeugdcarnaval Schaijk zijn we al met een paar veranderingen bezig. En de Stichting heeft afgelopen jaar een grote beweging ingezet door afscheid te nemen van de braderie en Beleef Schaijk mee te organiseren. Volop vernieuwing dus. Hopelijk lukt het ons ook om de jeugd tussen 13 en 20 te betrekken en hen te laten zien hoe geweldig de voorpret is van samen bouwen en vervolgens deelnemen aan de optocht.
Aan wie geef je de pen door Mark Steetsel

Deel dit met anderen