In Beeld; Harm Ruijs

Harm Ruijs is een bekende Moeszak. Hij sjouwt zijn eigen onderuit voor, tijdens en na carnaval. Alleen maar om te zorgen dat wij kunnen genieten van goed geluid, een mooie lichtshow en een sfeervolle omgeving. Harm (en team van Mastersound) kei bedankt man!

Harm is ook lid van Roar Mar Woar en het liefst draagt hij een korte broek. En de Moeslandse braderie mag dan wel niet meer bestaan, voor Harm blijft de braderie van Schaijk een mooie, warme herinnering want daar heeft hij zijn vriendinnetje Maartje ontmoet.

Lid van Roar Mar Woar; Harm Ruijs

Beroep Technicus en eigenaar bij MasterSound BV
Geboren 29 juni 1984
Bekend van CV Roar Mar Woar, alle events in het Moesland. Met MasterSound verzorgen wij licht en geluidstechniek bij onder andere de pronkzittingen, de moeshutte, de koenk en veel carnavalswagens.
Leeftijd 37
Vrouw Maartje Wilke, mijn vriendinnetje die ik 18 jaar geleden op de Moeslandse braderie heb leren kennen.
Man Check, dat ben ik.
Muziek Ik heb een hele diverse muzieksmaak, dit is heel afhankelijk van de setting waarin we zitten.
Boek = RTFM, manuals 😁
Tijdschrift Net wat er in de wachtkamer ligt.
Mooiste film Aftermovie carnaval.
Lied Keuze stress 😅
TV-programma Net wat er op staat.
Auto Het liefst een busje of vrachtwagen, anders kun je niets meenemen.
Drank Havana/Cola
Eten Ja, ten minste drie keer per dag
Hekel aan locaties met trappen en waar je niet op een normale manier met de auto kunt komen.
Grootste blunder Op tour super blij zijn met een appartement met wasmachine. Al mijn kleding in de wasmachine en daarna mijn telefoon niet kunnen vinden. Na een paar dagen offline te zijn geweest toen op het vliegveld maar noodgedwongen een nieuw toestel gekocht.
Vakantie jazeker, zomervakantie is wel iets waar ik enorm van kan genieten.
Hoe in Schaijk beland Geboren op de Lange Spruit in Schaijk.
Hobby’s Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Als ik niet met die hobby bezig ben vind ik het leuk om met de motor op pad te gaan of met de beestenbende thuis te zijn.
Voorbeeld Onze “dierentuin” bestaat uit 2 KWPN paarden, 1 pony, 4 Walliser Schwarznase schapen, 2 katten en 2 super lieve rottweiler’s.
Sport Zie hobby
Schoenmaat 42
Gewicht 75 kg
Kleding Bij voorkeur een korte broek (ik heb ook meer met de zomer dan met de winter) en natuurlijk zwart meestal met een geel/grijs logo erop.
Droom Iedere dag met leuke mensen om me heen toffe dingen doen.
Trots op De jongens die altijd voor ons klaar staan om de vetste producties samen te maken.
Mooiste wagen allertijden Daar is volgens mij na stemming met 1050,22 punten de wagen van Vur Mekoar uit 2011 als winnaar uit de bus gekomen. Zou onze zomerse optocht dit jaar daar verandering in gaan brengen?
Wat is er zo mooi aan de Schaijkse carnaval Ik vind het altijd mooi als je een naam noemt en iemand de persoon niet direct kent dat je dan het beste gewoon kunt zeggen bij welke club ze zitten. Carnaval leeft in het Moesland bij alle leeftijden en dat zie je ook terug in de vele carnavalsclubs die het Moesland kent.
Wat zou je willen veranderen Veel
Aan wie geef je de pen door Bo Hendriks

Deel dit met anderen