In Beeld; Femke Geurts

Van de ene ‘crea-bea’ naar de andere. Femke Geurts is ook zo’n creatieveling en heeft daar zelfs haar beroep van gemaakt. Met haar eigen bedrijfje “Feestje bij Fem” verhuurt ze themakisten en verzorgt ze vele kinderfeestjes. Maar, we kunnen haar natuurlijk ook kennen van haar carnavalsclub Roar Mar Woar. Verder heeft ze ook haar passie in het dansen gevonden, dansles geven en zelf dansen.

En wat ik dan weel heel leuk vind om te lezen is dat Senn om zes uur ’s morgens al naar buiten staat te kijken hoe dat de wagens worden opgebouwd. Dat wordt een echte!

Lid van Roar Mar Woar; Femke Geurts

Beroep Het verhuren van Themakisten en verzorgen van leuke workshops voor kinderfeestjes voor mijn eigen bedrijfje Feestje bij Fem
Geboren in Oss in het ziekenhuis
Bekend van Roar mar Woar, dansles geven
Leeftijd Iets boven de 30
Vrouw Yep
Man Dennis, geboren in het Bonneland, maar al meer dan 10 jaar een echte moeszak
Muziek Foute muziek
Boek Liever een e-reader
Tijdschrift Moesblad
Mooiste film Twilight
Lied Als we er met de meiden maar lekker op kunnen dansen
TV-programma Wie is de mol
Auto Als hij maar rijd
Drank Safari cola light
Eten Vooral de toetjes
Hekel aan Slechte muziek
Grootste blunder Iets met redbull
Vakantie Ja graag
Hoe in Schaijk beland Ons pap en mam hebben mij meegenomen naar het Moesland
Hobby’s Dansen, knutselen, lezen
Voorbeeld
Sport Dansen
Schoenmaat 38
Gewicht Net iets te veel
Kleding Op carnavalszaterdag verkleed en het liefst ook met toffe schmink, verder lekker makkelijk het Blauw/Geel van RMW
Droom Met RMW nog 1 keer een mooie wagen bouwen
Trots op Onze kinderen Senn en Joli die met Gammel Gerammel en We Moesse Wa ieder jaar meelopen met de jeugdoptocht. Ze zijn al helemaal met het carnavalsvirus besmet. Senn zit op carnavalsmaandag om 6 uur al buiten om naar het opbouwen van de wagens te kijken.
Mooiste wagen allertijden Ik vond de draak van Ut Nauwt Nie in 2010 echt super tof en de wagen van de Wulpse HertjesClubs Wulpse Hertjes over de Mexicaanse doden waarmee ze eerste werden.
Wat is er zo mooi aan de Schaijkse carnaval Dat we zoveel jeugd hebben die enthousiast is en er ieder jaar voor zorgen dat we ook een super gave Jeugdoptocht hebben.
Wat zou je willen veranderen
Aan wie geef je de pen door Mijn lieve nichtje Rowie Geurts

Deel dit met anderen