Documenten Moesland 2005

Er is veel geschreven, getypt en uitgedeeld in het Moesland. Al deze documenten zijn over het algemeen goed bewaard in het archief. Een paar laat ik er hier zien.
Ook dingen die uitgedeeld werden tijdens de optocht komen hier aan bod.
Heb je zelf nog leuke dingen voor deze pagina? Laat het maar weten via info@deoptocht.nl.

En da ge bedankt bent da witte! 😉

Entreebewijs Pronkzitting

Het entreebewijs van de pronkzitting van 2005.

Bedankje Pronkzitting

Bedankje voor de artiesten en deelnemers aan de pronkzitting van 2005.

Lied 33 jaar Loltrappers

In 2005 vierde carnavalsvereniging de Loltrappers hun 33-jarig bestaan. Met het lied 'D'r bè' werd dit jubileum luister bij gezet.

Ons burgermoeder

Een flyer van Burgemeester Doorn waarvan niet bekend is waar deze voor gebruikt is.

Mocht jij dat wel weten...Geef het aan me door via info@deoptocht.nl

Diploma Ôk Noch Ôk

Tijdens de optocht van 2005 deed carnavalsvereniging Ôk Noch Ôk mee aan de optocht in de categorie wagens. Met het idee "Onze wagen is uniek, hij wordt gebouwd door het Moeslandse publiek" werd de club twintigste.

Ôk Noch Ôk begon met een ijzeren frame aan de optocht en gedurende de optocht werd de wagen gemaakt door het publiek. Deelnemende personen kregen een heus diploma overhandigd.

Aanvraag vergunning

Als je carnaval wil vieren met een heel dorp, dan zijn daar vergunningen voor nodig. Stichting Carnaval de Moeslanden stuurde deze aanvraag in 2005 naar de gemeente Landerd om in 2006 carnaval te kunnen vieren.

Huishoudelijk Reglement

Stichting Carnaval de Moeslanden heeft een uitgebreid huishoudelijk reglement. Deze wordt ook regelmatig up-to-date gehouden. Dit is de versie van 2005.

Overzicht attenties

Als je veel leden hebt, dan heb je ook veel te maken met jubilea, afscheid, trouwpartijen etc. Stichting Carnaval de Moeslanden heeft daar een voorstel voor gemaakt en daar werd over gestemd.

Deel dit met anderen