Burgemeester Hans van der Pas bezoekt Moesland

Burgemeester Hans van der Pas bezoekt Moesland

Burgemeester Hans van der Pas bezocht op 13 mei Stichting carnaval de Moeslanden. Van der Pas gaat alle kernen van de gemeente Maashorst langs, zo ook Schaijk. Stichting carnaval de Moeslanden, Jeugdcarnaval Schaijk ontvingen de burgemeester bij het Moeslands monument.

In de Piramide werd een duidelijk gemaakt wat carnaval in Schaijk inhoudt. De vele carnavalsclubs, jeugdcarnaval, carnaval loverz en de stichting zijn uitgebreid aan bod gekomen. Zo ook de sociaal betrokken activiteiten zoals tegemoetkoming in kosten van de nieuw bouwende clubs, voetballen tegen het G-team, bezoek nieuwe Hoeven en Vierhoven, het KBO-bal, ziekenbezoek en het KeeMoesbal.

Dit om nadrukkelijk uit te leggen dat carnaval voor iedereen is en niemand vergeten wordt in het Moesland.

Frotkot
Hans van der Pas werd ook meegenomen naar het karhok, het Frotkot en de oude gemeentewerf waar afgelopen jaar nog 4 clubs hun wagen mochten bouwen. Dit was een mooi moment om de urgentie aan te tonen voor een nieuwe bouwloods.

Burgemeester van der Pas zei onder de indruk te zijn van Stichting Carnaval de Moeslanden en met name de sociale betrokkenheid.