Kampioenenbal 2024 Wennig Kans

Kampioenenbal Wennig Kans

Kampioenenbal Wennig Kans, wie er destijds geld op had gezet was nu stinkend rijk geworden. Maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Wennig Kans is eerste geworden in de optocht van Schaijk in 2024. Met ‘Ladder(s) zat’ werden ze overtuigend eerste in de categorie kleine loopgroepen en dat moest gevierd worden. Met de kampioenen van de optocht: De Wulpse Hertjes, WoNow en Figo Frenabis was er afgelopen zaterdag een heus kampioenenbal.

Kleine loopgroepen was noodzaak
Doordat het animo niet al te groot was bij Wennig Kans werden ze genoodzaakt om deel te nemen bij de kleine loopgroepen.
“Dat zal volgend jaar wel anders zijn” zei Wennig Kans, “want als je wint heb je vrienden!”.

Misschien dat er nu een nieuwe traditie is ontstaan, de tijd zal het leren.

De MoesNOS was erbij en maakte dit verslag.