Zilveren Moestop 2024 Twan van Zandvoort

Zilveren Moestop 2024: Twan van Zandvoort

Als zelfs je broer erg verrast op het podium staat omdat hij eigenlijk alles weet als adjudant, dan is de verrassing van Stichting Carnaval de Moeslanden goed gelukt! Prins Djarek maakte het erg spannend maar Twan van Zandvoort is de ontvanger van de hoogste onderscheiding van het Moesland: de zilveren moestop.

Zilveren Moestop 2024

Twan van Zandvoort is lid van Zot Gefrot en daarnaast zet hij zich al vele jaren in voor het Moesland. Zo heeft hij jaren in het dagelijks bestuur gezeten en een rol vervult als secretaris. Stukjes schrijven en het Moeslandse publiek warm maken met gevatte teksten en leuke foto’s dat is Twan wel toevertrouwd en dat deed hij dan ook met verve in de commissie PR.

De Moesland app, die jullie ongetwijfeld allemaal op je telefoon hebben staan, is naar een idee van Twan en hij is dan ook de drijvende kracht achter deze app. Verder doet Twan al vele jaren mee aan de Moeslandse pronkzittingen. En niet te vergeten is Twan de grootvorst van het Moesland geweest met de kortste staat van dienst, maar dit heeft hij meer dan goed gemaakt door drie jaar de scepter te zwaaien als Prins der Moeslanden.

Persoonlijk kan ik Twan altijd benaderen met vragen over het Moeslands carnaval en dat heb ik altijd zeer kunnen waarderen.

Het blijven broers
Broer Mark van Zandvoort was erg verrast en dat liet hij ook mooi zien op het podium, ze vieren deze prestatie dan ook samen. Dat was mooi om te zien.

Twan is geen man van weinig woorden, zoals we allemaal weten, maar de Zilveren Moestop zorgt er toch voor dat je sprakeloos bent. En zo dus ook Twan, en dat geeft helemaal niks!

Twan geniet van deze prachtige onderscheiding en blijf je inzetten voor het Moesland. Van harte gefeliciteerd!